צילום וסטיילינג: נעה קדמי.
המנה הזו מתחננת לכוסברה. אם הייתי מתכננת אותה מראש, הייתי קונה כוסברה. אבל תחת קטגוריית שתי דקות וירקות, אני באמת מאלתרת: פותחת את המקרר, בודקת מה יש, בודקת מה מתחשק לי, ואז מכינה. ומה לעשות, לא היתה כוסברה. אז הנה סלט פריך בניחוח אסיאתי, שישמח אם תוסיפו לו כוסברה.
סלט גזר, קולורבי ושומשום – שתי מנות
2 גזרים
2 קולורבי
1 כף שומשום
(אופציה: חצי צרור כוסברה, קצוץ. גם בצל ירוק יתקבל פה בברכה)
לרוטב:
1 כף רוטב סויה
1 כף חומץ אורז (או מיץ לימון)
3 כפות מיץ לימון
1 כף שמן שומשום קלוי
מלח, אם צריך
- קולפים את הירקות ופורסים דק במנדולינה, או סתם בסכין, ומניחים בקערה.
- קולים את השומשום על מחבת יבשה עד שהוא מתחיל לפצפץ, ומעבירים לקערה.
- יוצקים את חומרי הרוטב על הירקות, ומערבבים.
דווקא רק כוסברה יש וכל השאר אין
יאללה, הלכתי לקנות קולורבי, גזר ושומשום (וחלב, וביצים, וגבינה צהובה).
איך יצא?